Catàleg

La Ciutat dels Joves

Aurora Bertrana

18.00

Descripció

Un periodista veterà procedent de la Ciutat  dels Vells, que el lector identificarà ràpidament amb l’Espanya franquista, és enviat a la Ciutat dels Joves per escriure’n un reportatge. Allà hi trobarà una societat completament nova, vital i alliberada de tabús, que fa pensar en el món idealista que somniaven els joves de finals dels seixanta. En el seu viatge a la Ciutat dels Joves, el reporter s’entrevistarà amb els principals responsables d’aquesta nova societat, que n’hi explicaran els rudiments. Ell els anirà comparant amb el lloc d’on ve i així, tot i mostrar-nos que el funcionament de la Ciutat dels Joves no és perfecte i que a voltes li resulta incomprensible, el trobarà preferible al de la Ciutat dels Vells, catòlica i conservadora,dominada per la hipocresia i la manca de llibertat.

Aurora Bertrana, en la seva última obra de fiicció, publicada originalment el 1971, quan tenia setanta-nou anys, va intentar entendre el vent de canvi que pregonaven les noves generacions, a la vegada que articulava una crítica devastadora de l'Espanya de la seva època. Per això aquesta sàtira fantyàstica va patir les tisorades de la censura.
L'edició que tens a les mans ofereix per primera vegada el text íntegre, incloent les pàgines que no van superar el sedàs dels censors. Hi afegim, a més, un annex amb els informes i els comentaris que la censura franquista va dedicar a l'obra. 
ISBN: 978-84-949170-5-9

Detalls

Autora: Aurora Bertrana

Col·lecció: Distorsions nº55

Pàgines: 195 pàg.

Format: rústica

ISBN: 978-84-949170-5-9

distopia, humor, novel·la


Comparteix La Ciutat dels Joves de Aurora Bertrana

Editorial Males Herbes

© 2023

Textos legals

Avís legal

Política de cookies

Política de privacitat

Condicions de compra

Contacte

info@editorialmalesherbes.com

C/ Guilleries, 26, 1er 2a

08012 Barcelona