Catàleg

Història de l'univers

Pau Riba

18.00

Descripció

Aquest llibre és un viatge de milers de milions d’anys. Un trajecte que comença amb el Big Bang i continua avançant, conquerint espai, dibuixant estrelles i galàxies, fins a arribar a la Terra. Aquí sorgeixen la vida orgànica, la cèl·lula —el seu centre de comandament— i la raó, capaç de superar l’instint i divinitzar l’animal. A partir d’aquest moment, serem testimonis del desenvolupament humà i reflexionarem sobre com la nostra espècie es veurà afectada per la incidència del seu fill còsmic, que no és altre que la màquina.


Pau Riba ens encomana l’admiració que els savis de les primeres civilitzacions sentien quan contemplaven el firmament. Cap fenomen de l’univers s’escapa de la mirada visionària i tendra del poeta còsmic. Aquest llibre que tens a les mans, escrit amb una sòlida base científica, explica una de les històries més belles i apassionants que existeixen.

"A mig camí entre la prosa poètica, la filosofia i el text de divulgació científica, Pau Riba ens sorprèn amb un recorregut divertit i revelador que comença amb les principals teories sobre la formació del cosmos, i continua fins a l’origen i l’evolució de la vida al nostre planeta. Un text clarivident, ple d’aportacions pròpies, que donarà una dimensió completament nova a la visió que tenim d’aquest artista iconoclasta i polifacètic, però també erudit."

Detalls

Autor: Pau Riba

Col·lecció: Distorsions

Pàgines: 180 pàg.

Format: rústica

ISBN: 978-84-122167-7-6

no-ficció, ciència, divulgació, assaig, filosofia


Comparteix Història de l'univers de Pau Riba

Llibres similars

Editorial Males Herbes

© 2023

Textos legals

Avís legal

Política de cookies

Política de privacitat

Condicions de compra

Contacte

info@editorialmalesherbes.com

C/ Guilleries, 26, 1er 2a

08012 Barcelona