Catàleg

Entre Sant Peters i Sant Pau

Antoni Munné-Jordà

17.00

Descripció

Aquesta és la història d’un fill de classe obrera en la Barcelona franquista. Un nen nascut al barri del Raval, orfe de mare, que creix sol al costat del pare, un excombatent de la División Azul que se sent catalanista i viu permanentment espantat. A mesura que el protagonista vagi creixent i adquireixi consciència política, la relació amb el pare, i amb el seu passat mai revelat del tot, es convertirà en un conflicte permanent, un abisme que els anirà allunyant.

'Entre Sant Peters i Sant Pau', finalista del premi Sant Jordi 1995, és una novel·la que et convida a viure una història delicada i sòlida, trenada a partir de moments íntims, que et fa estimar tots els personatges que hi apareixen, amb les seves il·lusions, les seves pors i els seus desencants, que evolucionen al mateix ritme que el carrer, que el barri. A. Munné-Jordà, prosista excepcional, fa un retrat personal que inclou tota una generació, la que va patir la dictadura, es va sentir esperançada amb la mort de Franco i, finalment, va assistir desconcertada a l’esclat de les noves percepcions i es va sentir desplaçada en el nou món que s’obria.

Detalls

Autor: Antoni Munné-Jordà

Col·lecció: Demoníacs nº3

Pàgines: 304 pàg.

Format: rústica

ISBN: 978-84-126624-1-2

Història, Barcelona, franquisme, Transició, novel·la de formació, relació paterno-filial, política, pensament crític, autoficció


Comparteix Entre Sant Peters i Sant Pau de Antoni Munné-Jordà

Llibres similars

Antoni Munné-Jordà

18,00 €

Antoni Munné-Jordà

15,00 €

Editorial Males Herbes

© 2023

Textos legals

Avís legal

Política de cookies

Política de privacitat

Condicions de compra

Contacte

info@editorialmalesherbes.com

C/ Guilleries, 26, 1er 2a

08012 Barcelona