Catàleg

El subhastador

Joan Samson

21.90

Descripció

\*\*\*TEMPORALMENT EXHAURIT\*\*\*\
\
Els Moore viuen a Harlowe, un petit poble de grangers a New Hampshire. En aquesta localitat tranquil·la i tradicional aterra Perly Dunsmore, un foraster carismàtic decidit a organitzar subhastes benèfiques amb les donacions dels veïns. A canvi, invertirà els guanys a posar més agents de policia i millorar la seguretat del poble. Al principi la família Moore ho acceptarà de bon grat, però de mica en mica aniran apareixent tibantors i desconfiances entre els habitants de Harlowe, que veuran com el dia a dia se’ls omple d’una tensió cada cop més difícil de sostenir. Joan Samson denuncia amb cruesa i contundència la manera com l’especulació devasta i perverteix el món rural.

'El subhastador'és un una novel·la d’intriga que frega l’horror, una història implacable sobre com tota una comunitat es veu tenallada per les ànsies de progrés econòmic d’un sol individu. Aquesta joia secreta de la literatura nord-americana, publicada originalment l’any 1975, va ser la primera i única obra de Joan Samson, que moriria prematurament abans de veure-la publicada.

«Repto qualsevol a abandonar-lo després de llegir les primeres pàgines.» 'The New York Times'

«Una peça de dinamita… Samson ha escrit una novel·la de suspens captivadora, amb el final més atractiu i violent que hem llegit els últims temps.» 'Newsday'

«Una novel·la que mai oblidaràs.» 'San Diego Tribune'

«Sens dubte, un clàssic redescobert de la ficció del segle XX.» Valancourt Books

\*\*\*TEMPORALMENT EXHAURIT\*\*\*

Detalls

Autora: Joan Samson

Col·lecció: Distorsions nº96

Pàgines: 346 pàg.

Format: rústica

ISBN: 978-84-125384-3-4

suspens, rural, nord-americana, culte


Comparteix El subhastador de Joan Samson

Editorial Males Herbes

© 2023

Textos legals

Avís legal

Política de cookies

Política de privacitat

Condicions de compra

Contacte

info@editorialmalesherbes.com

C/ Guilleries, 26, 1er 2a

08012 Barcelona